Personlige udflugter

WeDoNature samarbejder med kokke og skønne restauranter I smukke natur omgivelser, og vi arrangere sanke ture med efterfølgende madlavning over bål eller rustik og elegant servering I det Grønne. Dette kombineret med en af WeDoNatures aktiviteter eller underholdning giver en unik sammensat oplevelse. Kom feks på hestevognskørsel ud I det grønne med en underholdende guide og ta på skovtur med madkurv eller WeDoNatures sørger for kulinariske udfoldelser over bål, med et tvist, inspireret af naturen.

Kom med på en unik natur tur med kulturelle, historiske eller naturfagligt indhold. Vores dygtige Kultur, historie og naturformidler tager jer med ud I jeres område eller en tur ud I vores smukke National park – skjoldungernes land. Parken rummer både naturoplevelser, seværdigheder og et utal af historiske monumenter og aktiviteter.

Underholdning og aktiviteter

Bliv underholdt af en fantastisk sagn og saga historie fortæller i autentisk klæder under åbenhimmel eller til middagen. Underholdning kan være mange ting, men til et godt selskab høre en god historie der sætter smil på læben, et godt grin og tanker at tænker over livet efterfølgende.

Kajak ture – Få en naturoplevelse på vandet og i skov, måske en tur på Roskilde Fjord, vedherligheden ved Munkholm broen eller et sted i vælger. Vi tilbyder div aktiviteter som bueskydning, øksekast, lege og anderledes smagsoplevelser.

Leg viking for en stund, få kamptræning og teknikker og kæmp med våben og skjolde iskjoldmuren – både skjoldmøer og krigere kan deltage.Dyst i Bueskydning, kast med spyd og økser og andre herlige aktiviter der rummer alle, mand som kvinde, høj som lav.

Formidlingsslagtning

Ved formidlingsslagtning får publikum en Hands-On oplevelse og en samlet forståelse for hvor kødet kommer fra og hvordan, inden det lander i køledisken. Slagtningen foregår med største respekt for dyret, således mest muligt af dyret benyttes og forarbejdes, og ellers foregår på en etisk korrekt måde.

Vi oplever et publikum der efterfølgende er bedre rustet til at tage stilling til forbrugsamt tilegner sig en udvidet forståelsen for dyreetik.