Jeg er opvokset på landet i en familie med håndværkere, historikere, landmænd, og sportsentusiaster med ambitioner og mål.
Jeg var tideligt ude som underviser i elitespor som 16 årig og som 18 årigt med handelskole huen på, startede jeg mit første firma.

Senere skulle jeg uddanne mig som gartner og derefter Naturvejleder – naturen og at inspirere mennesker trak i mig.
Samtidig arbejdede jeg i skoletjeneste regi med at skabe og udfører alverdens forløb, formidling og undervisning for alle klassetrin samt gymnasieelever. Ved siden a har jeg arbejdet som guide og vært ved større events med firmaer og turistflokke på op til 300 mennekser a gangen.

Min barndom var spækket med naturoplevelser, historier, at bygge, at skabe, at undersøge, at opleve og lære i rammer der gav plads og ro til en sprælsk og kreativ sjæl.

Naturen giver nærvær, fordybelse, ro, frihed, især når det forbindes med oplevelser, historier, læring, sociale relationer, personlig udvikling eller helt lav praktiske opgaver.

Jeg brænder for at give videre af det der giver mening for mig – At underholde og undervise – At skabe med egne hænder – lære nyt der er med til berige kreativitet og innovativ tankegang, så det bidrager til personlige succesoplevelser og skaber evne.
At komme helt tilbage til det simple liv og ned i gear. At skabe grobund for forståelse for vores historie, kultur og natur samtidigt med man gør vigtige livserfaringer med andre mennesker.