Wedonature brænder for at sprede et budskab. Et budskab om at naturen har brug for os og at vi har hårdt brug for naturen. Men især at naturen er et fantastisk lærings og underholdnings rum at boltre sig i og finde nye sider af sig selv og andre
Det har altid været bekendt at naturen gør noget særligt ved mennsker. Den skaber ro, fordybelse, nærhed, sundhed, forbindelser og giver os en helt unik sansende oplevelse hver gang vi færdes i den. Desværre står det ikke alt for godt til med vores natur. Vi mangler den vilde diverse natur, vi mangler den dybere forståelse og den nemme ukompliceret adgangen til den natur de færreste faktisk kender idag.

Engang kunne hver barn og voksen kende asken fra ahorn, eller finde de gode urter i skoven til helbredelse, til at spise eller til at skaffe materialer til værktøj, hus og hjem. Vi var dybt afhængige af at være i pagt med naturen.

Idag er de færreste i pagt med naturen og føler sig ikke rigtig hjemme der. Men det vil vi utroligt gerne lave om på, og det gøres ved at oplyse og fortælle om hvem og hvad natur er, og hvordan vi kan bruge den så der er noget tilbage til vores efterkommere. Simpelhen viser og baner vej ud til det sjove, til det smukke og til det oprindelige vi alle sammen har så utroligt godt a, både mentalt, kropsligt, socialt og spirituelt.

Det er fantastisk at se børn udvikle sig i nye skønne natur rammer, der ofte taler til den del a gruppen der ellers ikke altid trives i et lukket klasse lokale.
Eller voksne der pludselig smider hæmningerne og finder frem til leg, lethed og lyst til at interagere og socialt smide lænkerne.

Vi sørger for disse rammer og vejledning pakket ind i et lækkert arrangement eller forløb der passer jer, alt sammen krydret med natur oplevelser der danner holdninger og ny glæde for det der er lige uden for.