Naturvejledning

Wedonature har en helt særlig Naturvejleder der ved alt om alt muligt i naturen! Hun har altid en spændende historie i ærmet der kan få de bedste sprællebasser til at spidse øre og de mest generte til at spærre øjnene op. Naturen som læringsrum giver muligheder for at nå alle børn, se dem i nye rammer, give dem nye måder at opleve og lære på, mens de er aktive.
I samarbejde med underviserer og pædagoger skræddersyr vi et forløb der rammer jeres læringsmål og klasse trin. Vi tager jer med ud og inspirere jer til at bruge, kende og sammen med børnene passe godt på vores natur.

Håndværk og design samt natur og teknik – ligger lige til højre benet, men naturens som
læringsrum gør det til ingen kunst at lave matematik, geometri, idræt, madkunstskab, dansk osv i naturen. Børn lære fantastisk godt mens de oplever, drevet af deres nysgerrighed.

Bla i – Arbejde i træ, metaller og legeringer, læder, uld, pil, ja -naturmaterialer af alverdens slags, historisk håndværk og meget mere.

Formidlingsslagtning

Det er idag fremmede for de fleste børn at se et dyr forvande sig til frikadeller eller nuggets. De færreste børn tænker på koen på marken eller fåret på engen som noget de skal sætter tænderne i.

Vi har stor erfaring i undervisning samt pædagogisk tryg formidling til både børn og unge. Undervisningen går helt tæt på anatomi, ressourcer, biologi samt en bred forståelse for samspil mellem menneske og dyr.
En rolig inkluderende stemning samt forberedende samtaler skaber nysgerrighed og lukker op for læring.

Historie fortælling - Sager og sagn fra vikinge tiden

Vi har fantastiske levende historie fortællere der kan sætte skub i forståelse for datidens folk og samfund. Vores fortællere kommer gerne i autentisk vikingetøj med div remedier og effekter børnene kan få lov at mærke, prøve, sanse og digte på. En oplevelse der huskes helt ud i fingerspidserne og giver en ny forståelse for vores fortid.